Miljø bevidsthed

Vi har et simpelt, men vigtigt mål: at gøre IT-verdenen mere miljøbevidst og genbrugsvenlig. Det er chokerende, hvor lidt genbrug der er inden for elektronikverdenen. Vi smider ofte vores gamle elektronik ud, selv når den stadig kan bruges. Det belaster miljøet, da elektronikken ofte ender som smeltede metaller og råmaterialer.

Vores mission er at forlænge levetiden for elektroniske produkter, så de kan udlede mindre CO2, før de ender som smeltede metaller. I 2016 smed danskerne hele 81.000 tons elektronik ud, svarende til 13 kg pr. person! Det er en skræmmende mængde.

Data sikkerhed

Vi går op i din datasikkerhed. Vi anvender testet teknologi, som er lige så sikker som det amerikanske militærs, for at slette data fra enheder som harddiske, SD-kort, USB-sticks og SSD-drev. Selv efter formatering kan der stadig være rester af data, men vores algoritmer er designet til at ødelægge dem grundigt. Efter dataødelæggelse får du et bevis på, at dine data er væk for altid. Din datas sikkerhed er vores garanti.

2 års garanti - Din tryghed!

Vi er stolte af at tilbyde en solid 2 års garanti på alle vores produkter. Det betyder, at du kan købe genbrug med fuld tillid.

Vores garanti dækker alle former for hardwarefejl. Oplever du problemer som et kort batterilevetid, et manglende styresystem eller opstartsvanskeligheder? Bare rolig, vi har dig dækket.

Hvis du står over for sådanne udfordringer, er du velkommen til at sende dit produkt til garantireparation hos os.

Læs mere om vores garanti og retningslinjer ved at klikke på linket nedenfor. Din tilfredshed er vores prioritet.

Affaldsreduktion

Affald er et ord, vi skal skubbe ud af vores danske ordforråd, for genbrug og genanvendelse er vejen frem!

Vi gør vores del ved at nøje sortere og genanvende alt, vi modtager. Vi samarbejder med genanvendelsesinstitutioner for miljøvenlige metoder.

Internt har vi en politik om minimalt spild og bruger intern indsamlet elektronik til reparationer.

I 2022 producerede vi kun 8 kg ikke-genanvendeligt affald, og vi fortsætter vores bestræbelser på at reducere affald.

Kriterier for grades

Vi anvender grader til at vurdere vores produkter, og det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Her er en kort oversigt over vores kriterier:

Grade A: Ingen skader på skærmen, over 90% original batterikapacitet, minimale overfladiske skader.

Grade B: Mindre skader på skærmen, 75% original batterikapacitet, nogle overfladiske skader.

Grade C: Dybe ridser på skærmen, 50% original batterikapacitet, både overfladiske og penetrerende skader.

Grade N: Ny eller næsten ny - produktet har været åbnet eller minimalt brugt og gennemgår en kontrol.

Grade D: Kun for virksomheder - sælges som reservedel eller defekt.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en ny vurdering af dit produkt.

De 17 verdensmål

Hvad er 17 verdensmål

FN's 12 verdensmål er som en tolvtrinsplan for at gøre vores verden til et bedre sted. Det er som at lave en to-do-liste for hele planeten! Se hvordan vi bidrager...

9 INDUSTRI, INNOVATION OG INFRASTRUKTUR

9.4: Vi har bygget vores kontor og lager med miljøvenlige isoleringsmaterialer og belagt alle vægge med keramisk coating for at bevare varmen eller kulden inde i lokalerne. Dette reducerer vores energiforbrug betydeligt og bidrager til bæredygtighed.

9.c: Vores mål er at sikre den lavest mulige pris, så flere mennesker i Danmark kan få adgang til moderne teknologi og nyde fordelene ved det.

11: BÆREDYGTIGE BYER OG LOKALSAMFUND

11.4: Vi bekæmper ulovlig elektronikskrotning effektivt ved kun at samarbejde med bæredygtige virksomheder for at beskytte klimaet og sundheden.

11.6: Vi arbejder tæt sammen med vores partner for at gøre elektronikgenbrug nemmere og mere sikkert for både private og virksomheder, samtidig med at vi reducerer fejlbortskaffelse af elektronikaffald.

12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

12.5: Vi reducerer dagligt vores affaldsmængde og samarbejder med andre virksomheder, der kan genbruge vores affald til nye produkter, f.eks. defekt ABS-plast til ABS-filament, som kan anvendes til 3D-printing.

Desuden vejleder vi virksomheder i at reducere deres klimaaftryk ved at bruge den rette teknologi og forbrugsmønstre.

13: KLIMA- INDSATS

Vi som virksomhed er stærke fortalere for "Right to Repair," da vi mener, at det bør være lettere at reparere elektronik, og vi støtter tilgængeligheden af tredjeparts reparation værktøjer for elektronikreparation. Læs mere om Right to Repair.

Vi arbejder desuden konstant på at mindske vores klimaaftryk, selvom det er en vedvarende udviklingsproces, og vi er klar over, at alt endnu ikke er på plads.